You are here: Home / Услуги / Tattoo Shop Ronin

Tattoo Shop Ronin

        Стара Загора, ул. Гладстон 58 0898 82 56 13

Tattoo Shop Ronin

Вадим Славов се занимава с дейността от 2005. Дългогодишния опит е доказателство за професионализма и качеството на работата му. С упоритост и креативност, Вадим показва истинско качество и професионализъм в работата си, което го превръща и в изключително желан татуист за много хора. Имa aвторски модели, репродукции, също така скрива белези, поправя и освежава на стари татуировки. Всяка професия има своите интересни страни, но има една, която носи и по-специална тръпка.

Това е професия, която превръща човешкото тяло в платно на изкуството, белязва го с рисунки, които да покажат на целия свят или да запазят съкровено само за себе си. За изкуството няма работно време и не трябва да бъде затваряно в рамките на галерии и изложбени зали. Tова е и смисъла на професията татуист. Приятната обстановка в студиото предразполага клиентите да се отпуснат, а Вадим да даде най-доброто от себе си.

Вадим Славов се занимава с дейността от 2005. Дългогодишния опит е доказателство за професионализма и качеството на работата му.

Comments are closed.

Scroll To Top