You are here: Home / Магазини / Own Art Center

Own Art Center

    Варна, ул. Авксентий Велешки 12  0899 889 335

Own Art Center

Own Art Center-Център за собствено изкуство е магазинът, в който можете да намерите много материали както за профисионалисти така и за хора, чието хоби е да създават красиви и изящни неща! При нас ще откриете голямо разнообразие от продукти и различни техники на водещи марки. Магазина работи с индивидуални поръчки, за да могат клиентите да намерят търсената от тях стока.

За тези, които все още не творят, но харесват красиви и уникални изработки може да си закупят нашите готови продукти или да изработим нещо по техен вкус и представа, като : рамка, кутия, часовник, декоративна чиния, картички, сватбени покани и др. За тези от вас, които искат да се научат да създават красоти, но не са достатъчно уверени в себе си може да посетите нашите работилнички. Също така, ако не харесвате старите си вещи, ние можем да им предадем нов вид, за да подхождат на стила във вашия дом.

Own Art Center-Център за собствено изкуство е магазинът, в който можете да намерите много материали както за профисионалисти така и за хора, чието хоби е да създават красиви и изящни неща.

Comments are closed.

Scroll To Top