You are here: Home / Мода / Nio Nio Couture

Nio Nio Couture

   Пловдив  0888 700 425

Nio Nio Couture

Във времето, когато материализмът триумфира, да откриеш своята индивидуалност и да я декларираш чрез облеклото си е рядка привилегия. Жената се е превърнала в събирателно на това, което притежава и масово сме свидетели на неистовото й желание да го демонстрира чрез всичко, което изпъква. Уморени и наситени от голото консуматорство, ние от Nio Nio предлагаме доза чистота и иновативност в невербалната комуникация – външния вид.

Идея

Идеята, с която е създаден брандът Nio Nio, е да споделя идеали и ги предава под формата на изключително творение с индивидуално послание. Свободата на усещането да си себе си всеки ден не е прет-а-порте. Да бъдеш над материалните неща и да не робуваш на външния вид, е изкусна победа. Чрез своите облекла марката Nio Nio дава възможност на клиентите си да изживеят напълно удоволствието от новата форма на собствената си индивидуалност. Селективността е сред водещите принципи в съществуването и развиването на марката Nio Niо – в подбора на кройките и материи, както и селективен подход в търсене на потенциалния клиент.

Стил

Линията на дрехите Nio Nio е перфектен баланс между естетика, функционалност и модерност. Облеклата са носители на характерния силен дух на притежателя им. Стилът Nio Nio възхищава и дистанцира едновременно. Линията Nio Nio е свързана предимно с градската среда и е на границата на експеримента и предизвикателството. Излъчването на всяка дреха е многослойно – тя може да бъде гъвкава и комбинативна и позволява вписване в различни стилове. Кодът на стила Nio Nio е индивидуалност. Всеки месец марката обновява моделите си, като някои от тях са лимитирани. Съществуват модели, чието производство се възстановява след определен период от време, но никога в една и съща материя.

Клиент

Клиентът на марка Nio Nio няма възраст, а дух и начин на живот. Различността, която той носи и усеща в себе си, я изразява чрез дрехите, с които облича духа си. Дрехите с марка Nio Nio са сътворени от непривични за облеклата материи, носят новаторство в линията и неочаквани детайли, комбинирани хармонично с нещо старо, с нещо износено, овехтяло, изтъркано, забравено. Това е начин да избяга от клишето и масовостта, от диктата в мисленето и поведението. Клиентите ни не преследват успеха, а го избират.

Във времето, когато материализмът триумфира, да откриеш своята индивидуалност и да я декларираш чрез облеклото си е рядка привилегия.

Comments are closed.

Scroll To Top