You are here: Home / Мебели / GD Interior Design

GD Interior Design

Пловдив, ул. Антон Страшимиров 1 0885 770 997 / 0895 610 569

GD Interior Design

Фирмата е създадена през 1989г. и се занимава с проектиране, изработка и монтаж основно на нестандартни мебели от MDF и стъкло. Предлагаме професионална подготовка и боядисване на плоскости и стъкла в почти 24 000 разцветки включващи хамелеон, дву и три-слойни перли, фосфорни бои, металик, акрил, кси-ралик и полиуретан. Производството ни е насочено предимно към изработка на уникати за обзавеждане и облицоване на заведения, клубове, дискотеки и магазини. Също изработваме индивидуални поръчки за кухни, бани, антрета и входни врати. Монтаж на огледала, душ-кабини, етажерки, плотове и бар-плотове от стъкло.

Производствената база разполага със специализирана камера за боядисване, микс-машина за компютърно смесване на бои, професионална техника за подготовка FESTOOL и обучени в Европа специалисти с нужните сертификати. Използват се материали на най-добрите фирми в света – SPIES HECKER, MIRKA и DU PONT, които гарантират отлично качество и дълъг живот на продуктите ни. Смело можем да кажем, че бихме задоволили всяка ваша идея дори и да е нестандартна.

Фирмата е създадена през 1989г. и се занимава с проектиране, изработка и монтаж основно на нестандартни мебели от MDF и стъкло.

Comments are closed.

Scroll To Top