You are here: Home / Заведения / Club Playhouse

Club Playhouse

  София, ул. Атанас Манчев 1А  0888 888 853

Club Playhouse – София

Заведението е разположено на площ от 800 кв. м. и разполага с 350 седящи места, а общия капацитет е 1000 посетители. Иновативната интериорна концепция е дело на световният топ-дизайнер Юлиян Тахов, и се прилага за първи път на територията на България. Цялостната визия е подчинена на най-новите технологии в комбинация с ръчна изработка на всеки детайл. Сензационната цветова гама на интериора, с която Club Playhouse е единствен по рода си, е феноменална комбинация от изумрудено зелено, наситен императорски пурпур и злато.

Най-луксозният и изграден по последен писък на модата клуб в страната – Club Playhouse.Club Playhouse, наричан още “изумрудения дворец на мечтите” заради своя ослепителен и неповторим интериор в цвят на изумруд, е най-новата инвестиция за милиони в нощния живот на София. Тузарският клуб е разположен в сърцето на Студентски град, където нощният живот никога не угасва.

Общата площ на заведението е разделена на три обособени части: елегантно лаундж помещение, предоставящо възможност за уединение и минутки за отдих, главна зала с 3 овални бара и основна сцена, и VIP-зона, за чиито отбрани клиенти гостуващите звезди ще извиват глас на специална VIP-сцена. Ултрамодерният интериор на новия Club Playhouse, както и високотехнологичното ниво на озвучаването с мощност над 50Kw, осветлението и специалните лазерни ефекти, ще очароват публиката и ще надминат очакванията на всеки посетител.

Are you ready to play!?

Заведението е разположено на площ от 800 кв. м. и разполага с 350 седящи места, а общия капацитет е 1000 посетители. Иновативната интериорна концепция е дело на световният топ-дизайнер Юлиян Тахов, и се прилага за първи път на територията на България.

Comments are closed.

Scroll To Top