You are here: Home / Магазини / Boho CHIC House

Boho CHIC House

    Варна, бул. Сливница 11  0896 777 913 / 0887 750 508

Boho CHIC House

Артистичен корнер и креативен маркет, разположен в уютната обстановка на едно от емблематичните за Варна заведения на входа на Морската градина – бистро Европа, което приютява целогодишно градската и гостуваща съвременна бохемa. Той е и мястото за срещи, идеи и неконвенционалност, алтернативна форма на неформална арт среда в едно нетипично обществено пространство.

Освен селектираните авторски произведения на съвремени творци и дизайнери, които са представени в арт-шопа, периодично се организират и провеждат камерни изложби, уъркшопи, авторски представяния и творчески базари. С името Boho ProjectЪ – съвместен проект на BohoChic house и бистро Европа, инициирахме създаването на Boho ProjectЪ мАР(Т)кет, който се наложи като първото и най-популярно издание за хендмейд в града, имащо за цел подкрепата и популяризирането на свободното и независимо творчество.

Артистичен корнер и креативен маркет, разположен в уютната обстановка на едно от емблематичните за Варна заведения на входа на Морската градина – бистро Европа, което приютява целогодишно градската и гостуваща съвременна бохемa.

Comments are closed.

Scroll To Top