You are here: Home / Услуги / BG snimki

BG snimki

  Русе, ул. Проф. Асен Златаров 34  082 821 397 / 0897 891 637

BGSnimki.net – Онлайн поръчка и копиране на снимки

BGSnimki.net предлага на своите потребители възможност да направят онлайн поръчка на снимки по интернет – бързо и лесно копиране на снимки на хартиен носител или проявяване на снимки. Чрез BGSnimki.net, освен поръчка на цифрови снимки онлайн, може да поръчате календари, чаша със снимка, часовник със снимки, пъзел от ваша снимка или колаж, тениска със снимка, вратовръзка по ваш дизайн, ключодържател със снимка, подложка за мишка с изображение от ваш файл, рамки за снимки, албуми за снимки, печат на снимка върху канаваца – подаръци подходящи за всеки повод. Ако изпитвате затруднение при поръчката на снимки или продукти моля свържете се с нас за да ви окажем нужното съдействие.

Нашият фотомагазин предлага изгодни цени на снимки, подаръци и кодове за отстъпка за редовни клиенти. Никога не е било толкова лесно да поръчате своите цифрови снимки по интернет, просто качвате снимките си и ние ще ви ги доставим до вашия дом или офис с куриер за цялата страна.

Опитайте и ще се убедите колко е бързо и удобно.

Сватбена фотография

Екипът на BGsnimki.net ви предлага следните стандартни пакета на услугата фотозаснемане. Разбира се, може да бъде направена индивидуална оферта за фотозаснемане на сватбения ден, съобразена с вашите персонални нужди, желания и изискавания.

Обработката на заснетите кадри от сватбения фотограф е част от стандартните фотографски услуги, които извършваме.

BGSnimki.net предлага фотоуслуги за заснемане на фирмени мероприятия, кръщенета, абитуриентски балове, детски рожденни дни, партита, юбилеи. Богат избор на сватбени албуми, фотокниги, различни формати снимки.

ЦЕНОРАЗПИС

нгажираност на фотографа цена минимален брой заснети файлове
до 1 ч. 50 лв. 30
до 4 ч. 100 лв. 100
до 6 ч. 150 лв. 300
до 8 ч. 200 лв. 400
от 8 до 10 ч. 300 лв. 500

BGSnimki.net предлага на своите потребители възможност да направят онлайн поръчка на снимки по интернет – бързо и лесно копиране на снимки на хартиен носител или проявяване на снимки.

Comments are closed.

Scroll To Top