You are here: Home / Заведения / Amore Pizza Restaurаnt

Amore Pizza Restaurаnt

   Пловдив, ул. Недялка Шилева 4  0876 76 44 11

Amore Pizza Restaurаnt

Пицария – Ресторант Аморе, намираща се в ж.к. Тракия, ул.Недялка Шилева 4, комплекс Гербера, отворила врати на 13.02.2014 год., привлича невероятен поток от клиенти и любители на италианския вкус и средиземноморската кухня. Ресторантът разполага с 65 места в уютна вътрешна обстановка, 100 места зимна добре отоплена градина, а в момента /до 2 – 3 месеца/ предстои отварянето на нова средиземноморска градина, в менюто и ще се предлагат богат избор от риби и морски дарове!

Екипът на Пицария – Ресторант Аморе, с гордост заявява, само една година по-късно постигнахме всичките си цели и успяхме да утвърдим името Аморе, което всички да свързват с уют, добро обслужване и много вкусна храна. Пожелаваме си да се развиваме все така стремглаво и да виждаме още повече доволни клиенти. Уважаеми клиенти и приятели, от днес Пицария – Ресторант Аморе влиза във вашия дом и във вашия офис с богатото си вкусно и разнообразно меню! Не се колебайте да направите своята поръчка на телефон 0876 76 44 11, доставката в рамките на град Пловдив е 3лв.

Пицария – Ресторант Аморе, намираща се в ж.к. Тракия, ул.Недялка Шилева 4, комплекс Гербера, отворила врати на 13.02.2014 год., привлича невероятен поток от клиенти и любители на италианския вкус и средиземноморската кухня.

Comments are closed.

Scroll To Top