You are here: Home / Мода / Alegans Style

Alegans Style

    София, ж.к. Младост 2, бл. 249 А  

Alegans Style

Алеганс Стайл е нашето модно ателие създадено от Диди Картелова, дизайнер – моделиер с повече от 10 години практика. Изработваме дамски и детски облекла по индивидуални размери. Моделите могат да бъдат, както зададени от самия клиент, така и по наш дизайн. Поддържаме също актуална и разнообразна авторска колекция от дамски облекла, която можете да разгледате на място в ателието. За удобство създадохме и он – лайн магазин с цел нашите авторски модели да достигат по лесно и бързо до своите ценители.

Ателието предлага също широка гама от услуги по корекции и преработки на готови мъжки, дамски и детски дрехи, изработване на интериорни елементи за дома и офиса, както и нестандартни поръчки за ушиване на различни пособия и аксесоари.

Нашият екип е изграден от специалисти с богат опит в професията, които с готовност ще бъдат във Ваша услуга.

Непрекъснато се стремим чрез труда си да създаваме и поддържаме доверие и удовлетвореност в нашите клиенти. Стараем се услугите ни да бъдат бързи и точни, на разумна цена и с безкомпромисно качество.

Официално облекло София

Алеганс Стайл е нашето модно ателие създадено от Диди Картелова, дизайнер – моделиер с повече от 10 години практика. Изработваме дамски и детски облекла по индивидуални размери. Моделите могат да бъдат, както зададени от самия клиент, така и по наш дизайн.

Официално облекло София

 

Comments are closed.

Scroll To Top