You are here: Home / Мода / Янитекс ЕООД – Янка Тодорова

Янитекс ЕООД – Янка Тодорова

  Бургас, ул. Сливница 77  0889 381 361 / 0888 030 644

Янитекс ЕООД – Янка Тодорова

Фирма Янитекс ЕООД – Янка Тодоровае с над 20 годишен опит в производството на работни облекла. От самото си създаване до днес тя се стреми да усъвършенства непрекъснато своята продукция, като разработва нови модели, които отговарят на изискванията на БДС. Платовете и материалите използвани при изработка на облеклата иамт спецификация от производителите. Ние развиваме своята дейност в няколко направления, основните от които са:

  • Работни прахозащитни облекла
  • Медицински и хирургически
  • Ресторантьорски и хотелиерски
  • Униформени и нестандартни облекла
  • Униформи за ученици (модели по желание на клиента)

Диляна ЕТ изпълнява и индивидуални поръчки на клиента за изработване на: Дамски блузи, поли, рокли и панталони, мъжки ризи, ловно облекло. Работното облекло произведено от нас се ползва от потребителите с истинско удоволствие. То е удобно, практично, многофункционално, подходящо за нуждите на строителни работници, работници в автосервизи, бензиностанции, медицински служители, работници от хранително-вкусовата промишленост и др. Приятните за окото пастелни цветове, висококачествените материали и кройките в унисон с последните модни тенденции, правят произведеното от нас облекло предпочитано и желано.

Ние разполагаме с модерна производствена база за работно облекло, оборудвана със съвременна техника и отлично подготвени моделиери, дизайнери и шивачи.Поддържаме директни контакти с фирмите производители на платове и спомагателни материали – гаранция за конкурентни цени.

Работим по поръчка на клиента. Гъвкавостта на производството позволява бързо преминаване в малки серии с гарантирани конкретни резултати и кратки срокове. Възможни са промени на предлаганите модели (конструктивно и цветово)

Диляна ЕТ изработва фирмени надписи – бродерия, флок и ситопечатДиляна ЕТ предлага и богата гама от ЛПС (лични предпазни средства), защитни облекла за заварчици, обувки, ботуши, ръкавици, очила, антифони, каски и др. отговарящи на европейските стандарти.

Диляна ЕТ гарантирано качество, конкурентни цени и минимални срокове за изпълнение на поръчките.

Фирма Янитекс ЕООД – Янка Тодоровае с над 20 годишен опит в производството на работни облекла. От самото си създаване до днес тя се стреми да усъвършенства непрекъснато своята продукция, като разработва нови модели, които отговарят на изискванията на БДС.

Comments are closed.

Scroll To Top