You are here: Home / Услуги / ЧЦДГ Росица

ЧЦДГ Росица

      София, кв. Бояна, ул. Букара 15  0885 706 805

ЧЦДГ Росица

Създадохме частна целодневна детска градина Росица с много любов, желание и труд!

Основна цел на нашия екип е да отглежда и възпитава най – ценното – Вашите деца в спокойна, благоприятна и щастлива среда.

Доверете ни се!

Частна детска градина Росица разполага с чудесна, новопостроена, луксозна сграда с просторни, слънчеви помещения със собствено отопление, отговаряща на всички санитарни и хигиенни норми. Сградата се намира в подножието на планината, кв. Бояна, София. Дворът е самостоятелен, има обособени кътове за игра, оборудвани с детски съоръжения.

Нашите цели са:

  • Развитие на интересите, способностите и таланта на детето, съобразявайки се с индивидуалната динамика в неговото развитие.
  • Развитие на способност за концентрация, устойчивост на вниманието, съхраняване на информация и способност за възпроизвеждане.
  • Изграждане на комплекс от дейности, осигуряващи оптимални педагогически условия за ранна социализация на децата, за тяхното здравословно, интелектуално и личностно развитие.
  • Създаване на комфортна и топла атмосфера, в която децата се чувстват обичани, ценени и уверени в своите възможности.

Описание:

За обучението и възпитанието на децата във всяка от групите са на разположение учител, помощник – учител и медицинска сестра. Детето Ви е в сигурни ръце, защото за него се грижат истински професионалисти с дългогодишен опит.

Детската градина разполага с много идеи как детето Ви да открие своите интереси и таланти и да ги развива в създадените специализирани кътове. В залата за обучение се предлага различна аудио, видео и мултимедийна техника, музикални инструменти.

ЧДГ Росица залага на работа в малки групи.

  • I група – 3 – 4 годишни
  • II група – 4 – 5 годишни
  • III група – 5 – 7 годишни /предучилищна група/

Децата, успешно завършили предучилищна група, получават удостоверение, в съответствие с изискванията на Министерство на образованието и науката.

Всяка група разполага със самостоятелни занималня, спалня и санитарен възел.

Времето, прекарано в детската градина е време на радост, игри и безброй забавления.

ЧЦДГ Росица работи целогодишно.

Работното време на детската градина е от 8.00 до 18.30 часа.

Лиценз на Министерство на образованието и науката, публикуван в Държавен вестник № 68 със ЗАПОВЕД № РД-14-72 от 31 юли 2014 г. на МОН за откриване на Частна целодневна детска градина Росица – София.

Създадохме частна целодневна детска градина Росица с много любов, желание и труд!

Comments are closed.

Scroll To Top