You are here: Home / Услуги / Център за професионално обучение

Център за професионално обучение

         София, ж.к. Стрелбище, ул. Златни врата 15 02 869 14 09 / 0896 319 731

Център за професионално обучение

Център за професионално обучение към ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД, гр. София с лицензия №2014121174 предлага професионално обучение, съобразено с новите Европейски изисквания в образованието е това, което предлагаме на нашите курсисти. С придобиването на която и да е от степените на професионална квалификация, Вие получавате необходимата професионална подготовка за работа в България и Европа.

Ние сме одобрен доставчик на обучение по програмата АЗ МОГА ПОВЕЧЕ към бюрото по труда.

Нашата мисия е да предоставим обучение с висок стандарт, което да Ви даде знания, практика и самочувствие да представите себе си по най-добрият начин, когато кандидатствате за работа.

В сайта ще се запознаете с курсове за квалификация, преквалификация и изпити за повишаване на съществуващата си професионалната квалификация, лицензирани от МОН.

Провеждаме квалификации по следните професии: Маникюрист – педикюрист, Козметик, Фризьор, Ресторантьор, Сервитьор-барман, Хлебар-сладкар, Готвач, Хотелиер, Озеленител,

Компютърни науки.

Курсовете се провеждат в София.

Само Центрове за професионално обучение, които притежават лицензия, имат право да издават държавно признати документи за професионална квалификация.

Център за професионално обучение към ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД, гр. София с лицензия №2014121174 предлага професионално обучение, съобразено с новите Европейски изисквания в образованието е това, което предлагаме на нашите курсисти.

Comments are closed.

Scroll To Top