You are here: Home / Магазини / Цветарски магазин Флора Роуз Дизайн

Цветарски магазин Флора Роуз Дизайн

София, ул.Николай Коперник 32-34 0899 906 990

Цветарски магазин Флора Роуз Дизайн

Магазин за цветя Флора Роуз Дизайн се намира в гр. София ул. Николай Коперник 32-34. При нас ще намерите широк асортимент от свежи цветя, букети, кошници,саксийни цветя за дома и офиса на достъпни цени. Ние предлагаве също посадъчен материал, торове и препарати.

Доставката на букети, кошници и цветя става чрез поръчка по интернет на адрес www.flora-rose@abv.bg или на телефон 0899 906 990. За удобство на нашите клиенти магазина разполага с електронно разплащане-Борик,

За младоженците имаме богат каталог, където ще могат да изберат своя булчински букет и сватбена украса. Ние изработваме цветни композиции от саксийни цветя и от рязани, както за дома така и за офиса. Цветята са символ на радост, щастие, усмивки и хубави моменти с любимите хора. Но понякога цветята се използват и за поднасяне при други случаи. При нас може да поръчате украси за тъжен повод, траурни венци.

Магазин за цветя Флора Роуз Дизайн се намира в гр. София ул. Николай Коперник 32-34. При нас ще намерите широк асортимент от свежи цветя, букети, кошници,саксийни цветя за дома и офиса на достъпни цени.

Comments are closed.

Scroll To Top