You are here: Home / Туризъм / Хотел Феникс

Хотел Феникс

       Чепеларе, ул. Васил Гаджуров  4  0876 399 599

Хотел Феникс

Хотел Феникс се намира в сърцето на град Чепеларе. Идеално място за ски-туризъм в близост до ски център Мечи чал и на 12 км. от международния курорт Пампорово. Много удобен и за летен туризъм, с близостта си до природни феномени като Чудни мостове, Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Триградско ждрело и други красиви места в Родопа планина.

В непосредствена близост до хотела е началото на чудесна еко пътека, подходяща за разходки и бране на горски плодове, билки и диворастящи гъби. Туристите могат да разгледат църквите Св. Атанасий и Св.Богородица, музеят по спелеология и български карст, уникален по вид не само у нас, но и на Балканския полуостров и Европа. В града може да разгледате и уникалния по рода си музей на ски спорта, разказващ за богатата история на белите спортове в региона.

Хотел Феникс разполага с 9 двойни стаи, 3 тройни стаи и 1 мезонет.Всички стаи са с кабелна телевизия, безжичен интернет и самостоятелна баня.. На разположение на гостите е механа с 50 места, в която може да се насладите на традиционната родопска кухня и гостоприемство, в уютна обстановка.

Разположен в централната част на град Чепеларе, от хотела се открива уникална гледка към планината. Тук може да се насладите на спокойствие в съчетание с чист въздух, не само през зимните месеци, но и през слънчевите летни дни.

Хотел Феникс се намира в сърцето на град Чепеларе. Идеално място за ски-туризъм в близост до ски център Мечи чал и на 12 км. от международния курорт Пампорово.

Comments are closed.

Scroll To Top