You are here: Home / Туризъм / Хотел Малина

Хотел Малина

Приморско, ул. Лагуна 20 0893 511 208

Хотел Малина

Хотел „Малина” е място, където Вие може да прекарате една незабравима почивка. Сградата се намира в курортния град Приморско (в северната част). Разположението на хотел „Малина” е много добро – намира се на спокойна, тиха улица, като това е само една от много предпоставки, които могат да допринесат за Вашата пълноценна почивка в хотела. Само на 150 м. се намира Северния плаж на Приморско, а центъра на града е на около 700 метра, това прави локацията на хотел „Малина” много подходяща и удобна за всички гости.

От началото на 2015 година хотелът принадлежи на нови собственици, които обновяват изцяло сградата.

Хотел „Малина” разполага с външен басейн, който се отоплява, подходящ за възрастни и деца. За удобството на нашите гости, ние имаме комфортен и уютен ресторант, където може да вкусите традиционни български гозби и интернационални специалитети. Хотелът разполага и с приятна градина. Ако желаете да сърфирате в интернет, то ние Ви предоставяме безплатна безжична интернет връзка, като сигналът достига фоайето, ресторанта, както и в по-голямата част от стаите на хотела. За Ваше удобство, на рецепцията имате възможност да получите разнообразна и подробна информация за услугите на хотела.

Освен приятна външна фасада, хотел „Малина” Ви предлага комфортни и уютни единични и двойни стаи, на разположение са и студиа. Във всяка стая има мини бар, телевизор, климатик, сейф и други. Разполагаме и с тераси, където може да се насладите на морския въздух и да усещате бриза на Черно море. Гледката от балконите е насочена към околната природа, като някои от стаите разполагат и с гледка към морето.

Град Приморско е предпочитана дестинация за почивка както за младежи, търсещи предимно забавление в нощните клубове, така и за двойки и семейства, които желаят една по-спокойна почивка. Хотел „Малина” Ви предлага удобна локация, гостоприемно и висококачествено обслужване, уют и добри цени. Заповядайте при нас!

Хотел „Малина” е място, където Вие може да прекарате една незабравима почивка. Сградата се намира в курортния град Приморско (в северната част).


Comments are closed.

Scroll To Top