You are here: Home / Туризъм / Хотел Лилия

Хотел Лилия

Русе, ул. Златен рог 1 0899 980 805

Хотел Лилия

Хотел “ЛИЛИЯ” се намира в самия център на гр. Русе и в същото време на тиха и спокойна улица. Разполага с 14 стаи /едични и двойни/. Пет от стаите са обзаведени с удобни и модерни спални. Стаите разполагат и със собствен санитарен възел, вана или душ кабина, сешоар, инверторен климатик, телевизор, кабелна, телефон, безжичен интернет а някои от стаите с тераси.В хотела има още ресторант – 60места и лоби бар.

Политиката на ръководството на хотел “Лилия” е насочена към непрекъснато усъвършенстване качеството на услугите, което го прави предпочитано място за бизнес и отдих на много клиенти от страната и чужбина. Всеки, който се потопи в спокойната, изискана и стилна атмосфера на комплекса става наш постоянен гост. Ресторанта на хотела работи от 11;30 до 24:00ч., и разполага с 60 места. Предлагат се ястия от българската национална кухня. Подходящ е за организиране на бизнес срещи и организиране на малки тържества, коктейли и други.

Хотел “ЛИЛИЯ” се намира в самия център на гр. Русе и в същото време на тиха и спокойна улица. Разполага с 14 стаи /едични и двойни/.


 

Comments are closed.

Scroll To Top