You are here: Home / Услуги / Фото Братя Трейман

Фото Братя Трейман

   София, ул. Граф Игнатиев 74  0889 220 050

Фото Братя Трейман

Магазинът на Граф Игнатиев 74 е царството на аналоговата фотография. Тук можете да намерите богато разнообразие черно-бели и цветни филми, ретро фотоапарати, а така също и нашумелите Ломо и Полароид-продукти. Може да присъствате по време на проявяването на вашия филм и да видите как се копира в тъмната лаборатория. Ателието разполага с възможности за професионално сканиране и подготовка на изображения за печат.

С широкоформатния принтер Епсън може да се насладите на получаването на качествен отпечатък на ваша фотография. В камерна обстановка всеки месец се открива изложба в Галерия “Снимката”.

Магазинът праща регулярно бюлетин с информация за новости в аналоговата фотография,интересни статии и материали. Можете да се запишете на курс посветен само на филмовата фотография. Идеята на на тази насоченост на магазина е да обедини и приобщи хора с интерес към изключително богата,интересна, истинска фотография, която има опасност да бъде заглушена в съвремения дигитален свят.

Магазинът на Граф Игнатиев 74 е царството на аналоговата фотография. Тук можете да намерите богато разнообразие черно-бели и цветни филми, ретро фотоапарати, а така също и нашумелите Ломо и Полароид-продукти.

Comments are closed.

Scroll To Top