You are here: Home / Услуги / Фотограф Янита Нитова

Фотограф Янита Нитова

   София  0889 138 522 / 0884 906 701

Фотограф Янита Нитова

Здравейте казвам се Янита Нитова на 22 год. съм. и съм фотограф, който акцентира на истинските моменти. Снимам всякакви мероприятия – рождени дни, балове, сватби, годежи, презентации, ревюта, лични фото сесии. Обичам да снимам, стига хората около мен да са щастливи и да се забавляваме по време на всяко едно мероприятие. Нека все пак не забравяме, че – момента – мига – изживяването е веднъж.

А споменът и снимката ВЕЧНИ такаче, нека ги направим невероятнии и незабравими 🙂 Има мигове в човешкия живот, които са неповторими, защото се случват само веднъж. Тези мигове трябва да бъдат запаметени и поднесени така, че с радост и гордост да ги показваме на своите приятели, деца, роднини и внуци. За мен заснемането на вашето тържество е привилегия, която ми позволява да бъда част от специалният ви ден. В замяна аз разказвам истинската история.

Главна ми цел е не само да представя действащите лица, но и да пресъздам, и съхраня емоцията и атмосферата, като предам нестандартна и жива визия на сватбеното тържество, за да може то да се превърне в един незабравим спомен от вашия живот. Моята цел е да уловя вашите най-щастливи и интересни моменти, и да ги пресъздам по възможно най-добрия начин.

Фотографията за мен изразява начина, по който виждаме света… снимките са нещо, което предизвиква много емоции: гняв, съчувствие, учудване, радост, тъга, удивление. Те разказват истории и могат да накарат обикновените неща да изглеждат красиви, и обратно.

Здравейте казвам се Янита Нитова на 22 год. съм. и съм фотограф, който акцентира на истинските моменти. Снимам всякакви мероприятия – рождени дни, балове, сватби, годежи, презентации, ревюта, лични фото сесии.

Comments are closed.

Scroll To Top