You are here: Home / Услуги / Фотограф Симеон Сълов

Фотограф Симеон Сълов

   София  0897 86 94 54 / 0884 87 25 60

Фотограф Симеон Сълов

За една перфектна сватба са важни младоженците и професионалния сватбен Фотограф.

Може да сте се погрижили за най-малкия елемент на сватбата, но след като Големият ден отмине, след година, две, спомените започват да избледняват. Когато една сватба е организирана с много любов дори и най-малкия елемент е от изключителна важност.

Фотографът вижда и най-малките подробности, усеща всяка фина емоция и с лекота препредава красивите сватбени моменти и аксесоари за бъдните дни.

Виждали ли сте красиви снимки на нежна целувка между влюбените младоженци, снимки на искрящите сватбени халки, снимки на цветните сватбени покани, снимки на кокетните сватбени обувки?

Да…затова говорим. За тези уж малки подробности се отделя време и внимание при избора им, и заслужават мястото си в сватбения ви албум. Ако имате професионален сватбен Фотограф ще имате тези снимки с вашия цвят на сватбата, във вашата октава и лична симфония, вашия избор и лично виждане.

Споменът за подготовката след време става далечен и постепенно се отмива от ежедневието, а именно детайлните и палитрени снимки връщат лентата назад в дните преди сватбата и зареждат отново неповторимите емоции! Подготовката е приключението преди сватбата.

Булката трепетно приготвя всеки детайл в сватбата си и мъжете често виждат някои елементи след време, именно на снимките! Сватбата е веднъж в живота и затова няма повторение на същите прекрасни емоции със същите хора в точно този ден на това място.

Нека ги създадем и им се насладим заедно!

За една перфектна сватба са важни младоженците и професионалния сватбен Фотограф.

Comments are closed.

Scroll To Top