You are here: Home / Услуги / Фотограф Мариела Челебиева

Фотограф Мариела Челебиева

   Габрово  0884 094 715

Детска Фотосесия

ВАРИАНТ 1 – Фотосесията е с продължителност около 30-40 минути. В рамките на това време се сменят 2 различни декора. Получавате 10 подбрани от вас кадъра в дигитален формат по skype или e-mail в обработен вид-Цена 25лв.

ВАРИАНТ 2 – Фотосесията е с продължителност около 60 минути.в рамките на фотосесията се сменят 3-4 различни декора. Получавате 20 подбрани от вас кадъра в дигитален формат по e-mail, skype или на CD в обработен вид-Цена 50лв.

ВАРИАНТ 3 – Фотосесията е с продължителност около 90 минути. В рамките на фотосесията се сменят 4-5 различни декора. Получавате 30 подбрани от вас кадъра в дигитален формат по skype, E-mail или на CD в обработен вид-Цена 75 лв.

ФОТОСЕСИЯ НОВОРОДЕНО

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е ДА СЕ СНИМА ДО 20-ТИЯТ ДЕН,ЗАЩОТО ТОГАВА ПРЕКАРВА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ В СЪН.

ФОТОСЕСИЯТА Е С НЕОПРЕДЕЛЕНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ,ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАСТРОЕНИЕТО И НУЖДИТЕ НА ВАШЕТО БЕБЕ 🙂

Вариант 1-Получавате 10 подбрани от вас кадъра в обработен вид по e-mail или skype-Цена 35лв.

Вариант 2-Получавате 20 подбрани от вас кадъра в обработен вид по e-mail,skype или на CD-Цена 70лв.

КРЪЩЕНЕ

Включва заснемане на ритуала в църквата както и фотосесия на детето с родителите и гостите преди или след кръщенето (препоръчително е да е преди това). Получавате неограничено количество снимки на CD както и художествено обработени кадри-Цена 50лв.

Ако желаете заснемане на празненството в ресторанта се заплащат 40лв на час.

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Включва заснемане на събитието на място по ваше желание. Получавате снимките на CD(неограничено количество) както и художествено обработени кадри-Цена 40 лв. на час.

АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

Включва заснемане на тържеството до влизането в ресторанта,както и фотосесия на абитуриента. Получавате снимките на CD (неограничено количество) както и избрани и художествено обработени кадри.Продължителност на ангажимента-3 часа-Цена 120 лв.

Възможни са и индивидуални оферти в зависимост от желанията на клиента.За повече информация или въпроси се свържете с мен на посоченият тел.за контакт.

КЪМ ВСИЧКИ ФОТО УСЛУГИ СЕ ПРЕДЛАГА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА ОТПЕЧАТВАНЕ НА СНИМКА НА КАНАВА.

Бебешка, детска и портретна фотография, сватбен фотограф, фотограф кръщене. Фото сесиите се осъществяват само след предварително записване. За да си запишете час е нужно да ми се обадите на тел.0884 094 715 или може да ми пишeте на имейл mimache@abv.bg

Comments are closed.

Scroll To Top