You are here: Home / Суровини / ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД

ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД

    Елена, ул .П. Ю. Тодоров 42, вх. А  0888 785 835

ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД

ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД развива своята дейност в областта на горското стопанство.

Извършва дърводобив, търговия с дървен материал. Предлага дърва за огрев.

Фирмата разполага със собствен цех за дърва в гр. Елена.

Дърводобив

  • В областта на дърводобива и търговията с дървен материал и дърва за огрев ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД предлага високо качество на достъпни цени!
  • ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД изпълнява: сеч, разкройване, извоз до временен склад, кубиране и рампиране на маркирана дървесина на корен от ДГФ в отделите: 353-а, 353-д, 353-е, 353-ж, 353-с, 353-т, 354-б, на Държавно горско стопанство – Златоград.

Дървен материал

  • Дъски – Дъски се произвеждат чрез разбичване на дървени трупи. Имат правоъгълно напречно сечение. Дължините са най- често 3 и 4 м., максимум 5 м. Намират приложение за изработване на всякакви видове мебели, дървени плотове, материали за покрив и др. Също така те могат да бъдат използвани за кофражи, за подкеремидна обшивка на покривни конструкции и други материали за покрив.
  • Талпи – Талпите са дъски по дебели от 3 см. – Подходящи са заразлично видове мебели, плотове, маси, пейки и други.
  • Греди от дърво – Гредите се използват за в строителството, за изграждане на покривни конструкции, навеси, барбекюта и др. Могат да имат правоъгълно или квадратно напречно сечение, различни дължини.
  • Летви – Дървените летви се използват предимно в строителството и мебелната промишленост.
  • Сачак – Приложението на сачак или ламперия е при изграждането на стрехите, както и за обшиване на стени и тераси, външно обшиване на сгради и други. Предлагаме сачак или ламперия с различни шарки и профили.
  • Дюшеме – Дюшeмето е дървен под от дълги дъски, използва се дървесита с голяма твърдост и висока износоустойчивост, най-често дъб или чам. Дължината на дъската е обикновено до 2200 мм, широчина 120 -200 мм и дебелина 20 мм. По протежение на дъските има зъб и вдлъб (перо и нут), чрез които се съединяват съседните дъски.

ТРАНСЛЕС 2000 ЕООД развива своята дейност в областта на горското стопанство.

Comments are closed.

Scroll To Top