You are here: Home / Магазини / Тимсофт ООД

Тимсофт ООД

       Пещера, пл. България 1 0887 948 947 / 0887 348 119

Тимсофт ООД

Фирма Тимсофт е създадена през 1998 година. От тогава и до днес неизменно следва своите принципи и приоритети на развитие. Фирма Тимсофт се занимава с продажба и доставка на компютърни системи, преносими компютри, таблети, смартфони, софтуер, принтери, копири, консумативи и аксесоари. Фирма Тимсофт предлага и компютърни конфигурации по изисквания и критерии на клиента с гаранция до 5 години.

Предвид голямото търсене на системи и компоненти втора употреба на българския пазар, фирма Тимсофт предлага рециклирани компютри, монитори, компоненти, с гаранция до 1 година, като всички модули и системи преминават през пълна профилактика и тестване за работоспособност. Предлагат се обновени компютри с предварително инсталирана операционна система Windows, с гаранционен срок 1 година, които са все по-предпочитани от клиентите.

Фирма Тимсофт предлага абонаментна поддръжка, сервиз на компютри, преносими компютри, монитори, принтери и др. За улеснение на клиентите си, фирмата предлага и възможността Купи на изплащане с гъвкави лизингови планове и промоции. Екипът на Тимсофт е винаги готов да Ви изслуша, да отговори на въпросите Ви и да Ви помогне със съвети, за да направите правилния избор! Заповядайте при нас и сами ще се убедите в това!

Фирма Тимсофт е създадена през 1998 година. От тогава и до днес неизменно следва своите принципи и приоритети на развитие. Фирма Тимсофт се занимава с продажба и доставка на компютърни системи, преносими компютри, таблети, смартфони, софтуер, принтери, копири, консумативи и аксесоари.

Comments are closed.

Scroll To Top