You are here: Home / Строителство / Сондажи Цонев

Сондажи Цонев

       Казанлък, кв. Васил Левски 45  

Сондажи Цонев

Казвам се Иван Цонев и вече повече от десет години се занимавам активно със сондиране.

Завършил съм Минно-Геоложки Университет ‘Св. Иван Рилски’ град София – и оттогава практикувам професията си на сондажен инженер. Преминал съм от най-ниското ниво – работник към майстор сондьор, технически ръководител и до супервайзер на различни проекти в страната и чужбина.

Работата ми ме е сблъскала с множество проблеми и ангажименти, който е трябвало да решавам в страни като Сърбия, Полша, Гърция, Йемен и Йордания. Проекти за дълбоки нефтени сондажи до 5000м., проучвателни ядкови сондажи до 2000м., хидрогеоложки водни сондажи от 20 до 2000м.

Работа свързана с изключително силно чувство на удовлетворение породено от успешно завършените проекти през годините – това ме зарежда с мотивация да се усъвършенствам и да работя винаги с най-високи професионални стандарти с единствената цел колкото се може по-бързо, по-качествено и по- достъпно да завършвам проектите си.

А целта е една, да принеса опита си натрупан през годините от съвместната си работа с водещи фирми и специалисти по света към територията на България.

Сондажи за вода Казанлък

Работата ми ме е сблъскала с множество проблеми и ангажименти, който е трябвало да решавам в страни като Сърбия, Полша, Гърция, Йемен и Йордания.

 

Comments are closed.

Scroll To Top