You are here: Home / Селско стопанство / Сико – С ООД

Сико – С ООД

София, ул. Неофит Бозвели 14 0884 555 510

Сико-С

Сико-С е основана през 1989 г. и е едно от първите частни търговски дружества в България. През тези 22 години е извървян един нелек път на утвърждаване и създаване на имидж, на разширяване складовата и магазинна мрежа, на развитие на транспортно звено и логистична структура, способни да обслужват перфектно както отделните звена на фирмата, така и всички наши клиенти.

Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300 м2 изложбена площ.

Дейността на Търговска верига Сико-С е насочена главно към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата най-дребните аксесоари.

Търговска верига СИКО е официален представител на всички български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура, както и директен вносител на стенна и подова керамика и обзавеждане за баня от Италия, Испания, Полша, Сърбия, Македония, Турция, Китай.

Търговска верига Сико е официален представител и основен дистрибутор на всички български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура:

  1. КАЙ ГРУП
  2. KEROS БЪЛГАРИЯ
  3. FAYANS
  4. ROCA БЪЛГАРИЯ
  5. ВИДИМА

Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300 м2 изложбена площ.

Comments are closed.

Scroll To Top