You are here: Home / Медицина / Семеен център Майя

Семеен център Майя

  Стара Загора, ул. Гурко 67А  0887 52 50 92

Здравейте!

Това е виртуалният образ на Семеен център “Майя” – гр. Стара Загора. Сред хилядите сайтове в интернет Вие попаднахте точно тук. И това със сигурност не е случайно, а на случайните минувачи ще кажем, че случайността е пресечната точка на две необходимости. Кои сме и какво можете да откриете и получите при нас ще разберете като разгледате сайта подробно. Дали имате проблем с децата си, партньора си, дали имате репродуктивен проблем, дали душата ви страда или просто искате да станете по-осъзната личност – за нас това е достатъчно важно! Ние сме готови да Ви помогнем да откриете Вашия единствен и неповторим начин, по който да живеете с разбиране и в хармония със себе си.

Адресът, на който можете да ни откриетe е: гр. Стара Загора, ул. Гурко 67А, ет.1, ап.1 (спирката на Верея). За да си запазите час за консултация е необходимо предварително да се обадите на телефона за връзка и ще уговорим най-удобното за вас време.

Телефон за връзка: 0887 52 50 92 – Красимира Иванова

Това е виртуалният образ на Семеен център “Майя” – гр. Стара Загора. Сред хилядите сайтове в интернет Вие попаднахте точно тук. И това със сигурност не е случайно, а на случайните минувачи ще кажем, че случайността е пресечната точка на две необходимости. Кои сме и какво можете да откриете и получите при нас ще разберете като разгледате сайта подробно.

Comments are closed.

Scroll To Top