You are here: Home / Туризъм / Семеен хотел Викторио

Семеен хотел Викторио

   Рудозем, ул. Стадиона №2  0887 972 002 / 0306 31 61

Семеен хотел Викторио

Семеен хотел Викторио е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей – Родопите. На 270 км от София, на 110 км от Пловдив и 20 км от Пампорово, Ви очаква един усмихнат град, който ще Ви накара бързо да забравите умората.

В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.

По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Смолянските езера, резерват Сосковчето както и посещения на Ягодинската пешера, пещера Дяволското гърло и много други природни забележителности в района.

Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на Семеен хотел Викторио!

Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник и Wi-Fi връзка. Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на хотела.

Хотела разполага с 9 двойни стаи, 4 спални, 1 тройна стая и 1 апартамента, детски кът, ресторант, интернет зала, конферентна зала, лятна и зимна градина. От тях се открива прекрасен изглед към планината.

Ресторанта разполага с 35 места, лятната градина до 20 места и зимната градина до 50 места панорамен изглед към града и планината.

Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор – прочутия пататник, мекици, катми, качамак, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много други

Семеен хотел Викторио е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки.

Comments are closed.

Scroll To Top