You are here: Home / Магазини / Рибките БГ

Рибките БГ

      Бургас, ул. Батак 19  0877 209 002

Рибките БГ

Ние сме фирма специализирана в продажбата на сладководни и морски обитатели. Занимаваме с тази дейност от 1990г. В момента магазинът ни разполага с около…. тона вода. Интересът към акваристиката от страна на нашите клиенти, както и развиващата се интернет търговия ни мотивираха да предприемем стъпка към създаването на този интернет магазин. Това позволява по- удобното и лесно обслужване на клиенти в цялата страна.

Магазинът разполага с богато разнообразие от сладководни и морски обитатели. Ние изключително много държим на качеството на стоката, която предлагаме. Преди да стигнат до крайния клиенти, всички риби преминават през необходимия карантинен период. Сладководните и морски обитатели се пускат в продажба, едва когато екипът на Аквазоо Груп е убеден, че са в перфектно здраве. Ние предлагаме отличен пакетаж. Поради тази причина даваме ГАРАНЦИЯ ЗА ПРИСТИГАНЕ НА ВОДНИЯ ОБИТАТЕЛ ЖИВ ПРИ ВАС.

Екипът на Аквазоо Груп непрекъснато се стреми към високо качество на обслужване, поддържане на разнообразието и развиване на акваристиката в България. Ще се радваме, ако нашите клиенти остават доволни от обслужването в www.ribkte.bg. Всеки, който желае може да ни посети и на място в нашия магазин.

Ние сме фирма специализирана в продажбата на сладководни и морски обитатели. Занимаваме с тази дейност от 1990г. В момента магазинът ни разполага с около…. тона вода.

Comments are closed.

Scroll To Top