You are here: Home / Заведения / Ресторант Casa Azzurra

Ресторант Casa Azzurra


Благоевград, ул. Васил Мечкуевски 24 А
0877 084 241

Ресторант Casa Azzurra

В сърцето на Благоевград,в края на 2016 година отвори врати нов ресторант с името „Casa Azzurra“. Помещавайки се в бившата „Синя къща“ и предлагайки най-доброто от средиземноморската кухня, (Медитеранео), нямаше как да не се спрем на това име. Фина препратка към историята и запомнящи се думи.

Вярваме, че за да останем в сърцата на хората и да ги впечатлим, се изисква постоянство, майсторство, внимание към детайла, много енергия и нестихващ професионализъм, споделя Найден Недков, главният готвач. Уверете се сами скъпи приятели – граждани и гости на прекрасния Благоевград. Тук, в невероятно уютна, стилна и семпла атмосфера, можете да се насладите на страхотни мигове. Какво по-добро място от това, за среща с приятел на сладка приказка или пък за посрещане на скъп Ваш гост. За отбелязване на специално събитие или за провеждане на Вашата бизнес-среща. За отбелязване на Вашия празник или просто да похапнете на закуска, обяд и вечеря. Ние ще Ви предложим перфектно обслужване, в невероятно обстановка -домашен уют, стил и позитивна енергия. „Храната е изкуството!“ – неслучайно избрахме това за наш слогън. Храната е нашата визитна картичка – кратко и семпло меню, но събрало в себе си изключително богатство от вкусове, галещи небцето и поднесени с виртуозност и прецизност.

Вече знаем. Няма как да ни устоите! Екипът ми от професионалисти, има задача постоянно да изненадва своите гости. Любовта към приготвянето на страхотни ястия и уважение към храната и клиентите са водещи в нашата работа. Съставих с много старание меню, в което всеки да открие нещо впечатляващо за своя вкус. Надявам се, да съм задоволил и най-изтънчените изисквания и вкусове. Заповядайте при нас и кой знае, може да уловите пулса на града! За мен и моя екип, остава предизвикателството и задачата, да Ви оставим да бъдете специални.

За мен беше чест да Ви запозная с ресторант Casa Azzurra и с работата на моя екип.

Ваш шеф готвач Найден Недков:

През пролетта и лятото ще можете да седнете и в нашата прохладна и просторна градина.

Ресторант CasaAzzurrа, Благоевград, ул.”Васил Мечкуевски” 24-А (бившата Синя къща)

Бутикови ресторанти Благоевград

Вярваме, че за да останем в сърцата на хората и да ги впечатлим, се изисква постоянство, майсторство, внимание към детайла, много енергия и нестихващ професионализъм, споделя Найден Недков, главният готвач.

 

Comments are closed.

Scroll To Top