You are here: Home / Мебели / Реставрация на мебели Формика

Реставрация на мебели Формика

         София 0886 81 39 85

Реставрация на мебели Формика

Фирма Формика е създадена през 2006 г. от реставраторът Стойчо Василев, който е завършил своето образование по времето на три годишен престой по програмата на Belli Arti за възстановяване на манастир от XVII век/седемнайсти век/ в южна Италия. В момента се създава екип от професионалисти отдадени на изкуството да пресътворяваш уют в собственият дом с помощта на топлината и светлото излъчване на дървените мебели, често наричани старите, просто заради техният вид.

Специализирани сме в реставрацията на мебели датиращи от края на XIX и началото и средата на XX век. Пресъздаваме първоначалният им облик и вдъхваме отново така желаната капчица живот. Усъвършенстваме се в реставрация на кожа, мебелен обков и изработката на калъпи за пресъздаването на гипсови отливки за рамки на картини. Работим със собствени рецепти за приготовление на повечето от консумативите нужни при възстановяването на мебелите и техните аксесоари.

Фирма Формика е създадена през 2006 г. от реставраторът Стойчо Василев, който е завършил своето образование по времето на три годишен престой по програмата на Belli Arti за възстановяване на манастир от XVII век/седемнайсти век/ в южна Италия.

Comments are closed.

Scroll To Top