You are here: Home / Строителство / Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

       София 0889 25 50 05

Ремонт на покриви

От доста време по света, хората използват надеждна технология и материали с които да заменят старите и тежки покривни конструкции и керемиди. Нашата цел е да информираме и предложим технологията и материалите на клиентите си. Битумни керемиди за многоскатни и вилни покриви, навеси, барбекюта и всякакви дървени и дъсчени постройки. Целта на това строителство е да олекоти всеки един покрив и по този начин се удължава експлоатацията

Когато покрива на вашият жилищен блок протече, е добре да се обърнете към специалисти в ремонт на покриви. Не се лъжете на ниските оферти, защото се използуват евтини и некачествени материали. А всички знаем, че евтиното винаги излиза по скъпо дори и от най- скъпото. За да не се стига до повторно ремонтиране и излишни главоболия, потърсете специалисти в ремонт на покриви или се допитайте до няколко фирми и тогава направете своя избор. Ние ще ви дадем един съвет: На Всеки един блок който е над 10 години, основите му започват да улягат в следствие на което се образуват пукнатини на покрива. Преди да започне ремонта на покрива, на тези пукнатини задължително се полагат така наречените компенсаторни ивици. Не се чудете а се допитайте до нас. Ние ще спрем вашия теч с дългогодишна гаранция.

От доста време по света, хората използват надеждна технология и материали с които да заменят старите и тежки покривни конструкции и керемиди.

Comments are closed.

Scroll To Top