You are here: Home / Туризъм / Рафтинг Тара

Рафтинг Тара

София 0888 975 586

Рафтинг Тара

Ние предлагаме приключенски туризъм, организиране на рафтинг турове на реките Тара и Дрина. Ние също притежаваме Рафтинг център с лагер във вътрешността на каньона Тара, където гостите могат да се хранят в ресторант с високо качество. Предлагаме органична храна, която се произвежда в екологично чиста среда тук на място.

Разполагаме с модерни, напълно оборудвани лодки, висококачествени спасителни жилетки, каски и неопренови костюми, които са в съответствие със стандартите на ЕС за безопасност. Нашите инструктори имат много опит и са добре обучени и всички от тях имат Международен Рафтинг Лиценз. Нашата основна задача е да направим така, че нашите гости да се чувстват в безопасност, така че всеки детайл от нашата работа ни прави уникални в сравнение с другите.

Рафтинг Център Дрина Тара е първият рафтинг център основан в района на река Тара.

Поради планинския терен групите с транспорт от София са максимум по 16 човека на превозно средство. Ако сте повече от 16 човека част от вашите приятели, ще бъдат в друг бус. Пътят е планински и наемането на големи автобуси прави пътуването бавно, както и на границите престоят доста дълъг. Опитът ни показва, че пътуването в по-малък състав е по-приятно, а ние държим нашите гости да се чувстват добре!

Агенция за недвижими имоти “АЛ КОРЕКТ” е основана през 2012 г., на база натрупан професионален опит в международна фирма, с изградени традиции.

 

Comments are closed.

Scroll To Top