You are here: Home / Строителство / П.А.К 1 ООД

П.А.К 1 ООД

    София, ул. Нешо Бончев 26  0887 215 650

П.А.К 1 ООД

П. А. К. – 1 ООД е производител на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, фасадни облицовки от Etalbond, стъклопакети, комарници и парапети. Ние сме фирма с натрупан опит и вярваме, че можем да предложим най – доброто на своите клиенти и да им помогнем с професионален съвет. Желанието и конкретната практика на П.А.К.1 ООД е да се отнася към клиента така, че той да се превърне в постоянен контрагент на фирмата и да ползва многократно нейните услуги. Без значение колко необикновено или специално би могло да бъде желанието Ви, ние от П.А.К.1 ООД ще се погрижим да изготвим най-добрия проект, който да отговори на вашите представи.

Фирмата е регистрирана през 2000 г. в София и от тогава постоянно разширява и обновява дейността си.

Производството е организирано в няколко самостоятелни звена, оборудвани с пълен набор високо технологични машини.

Фирмата разполага с няколко търговски консултантски офиси и собствен специализиран автопарк, позволяващ гъвкавост при изпълнение на поръчките и доставките в цялата страна.

От месец февруари 2006 г. фирмата е вносител на PVC профили Trocal от Германия.

П. А. К. – 1 ООД е една от фирмите, въвели международния стандарт за качество ISO 9001- 2000 и поема отговорност да защитава това качество пред своите клиенти ежедневно.

Изберете Вашата дограма сега !

П. А. К. – 1 ООД е производител на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, фасадни облицовки от Etalbond, стъклопакети, комарници и парапети.

Comments are closed.

Scroll To Top