You are here: Home / Автомобили / Пътна помощ Ямбол

Пътна помощ Ямбол

       Ямбол 0888 702 025

Пътна помощ Ямбол

Пътна помощ за автомобили, микробуси и камиони при пътно-транспортни произшествия и аварии. Репатриране на леки автомобили, камиони, влекачи, микробуси, автобуси, мотокари, джипове. Пътна помощ Ямбол, която репатрира автомобили и камиони за цялата страна, 365 дни в годината. Пътна помощ Ямбол, е една от водещите в България в областта на оказване на Пътна помощ.

Ние предлагаме на нашите клиенти най-доброто 24-часово обслужване, включително; подаване на ток и доставка на гориво. Услугите като; смяна на спукана гума, услугата възстановяване на изгубен ключ, засядането в снега или в калта, превоз на автомобили и настаняване на пътниците в хотел, са допълнително към това което предлагаме. Перфектната техника с която разполагаме и с добре обучения квалифициран персонал, ние можем да обслужваме без проблемно, без аварийно и бързо нашите клиенти.

Пътна помощ за автомобили, микробуси и камиони при пътно-транспортни произшествия и аварии. Репатриране на леки автомобили, камиони, влекачи, микробуси, автобуси, мотокари, джипове.

Comments are closed.

Scroll To Top