You are here: Home / Автомобили / Пътна помощ Благоевград

Пътна помощ Благоевград

    Благоевград, ул. Зелендолско шосе  0899 18 94 86

Пътна помощ Благоевград

Пътна Помощ Благоевград предлага денонощно бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашeто превозно средство независимо да ли е автомобил, джип, пикап, ван, лекотоварен автомобил или бус. Занимава ме се с извършване на услугата Пътнa помощ и транспортиране на всякакви видове превозни средства, автомобили след ПТП

Пътна Помощ Благоевгрд разполага с всички необходими технически средства и оборудване за навременно реагиране според нуждите и желанието на клиента. Мотото на екипа на Пътна Помощ Благоевград е бързодействие, корекност, лоялност към нуждаещите се на пътя клиенти. Пътна Помощ Благоевград извършва услугата Пътна помощ на територията на цяла България, Македония и Гърция и главно път Е-79. Услугата Пътна помощ се предлага денонощно и се извършва от компетентен и квалифициран персонал. Предлагаме още транспортни услуги и насочване към специализирани сервизи.

Пътна Помощ Благоевград предлага международен транспорт на превозни средства и друга техника с маршрути за и от територията на Р България, като се съобразява с условията на своите клиенти. Тази услуга се предлага само с предварителна заявка и договорка с клиента.

Пътна Помощ Благоевград предлага денонощно бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашeто превозно средство независимо да ли е автомобил, джип, пикап, ван, лекотоварен автомобил или бус.

Comments are closed.

Scroll To Top