You are here: Home / Услуги / ПОЛИТРАНС

ПОЛИТРАНС

   Благоевград, ул. Полковник Димов 3  0888 381 980 / 073 880 687

ПОЛИТРАНС

ПОЛИТРАНС е агенция за превод и легализация на всички видове документи от и на всички езици.

ПОЛИТРАНС е създадена през 1999 г. със седалище в гр. Благоевград и работи в сферата на административно-правните услуги, в частност преводи и легализация на документи.

От пролетта на 2009 фирмата се помещава в настоящия си офис в центъра на гр. Благоевград на ул. Полковник Димов № 3.

Агенция за превод и легализация ПОЛИТРАНС, гр. Благоевград притежава сключен договор с Министерство на външните работи № 1753/13.12.2012 г. за извършване на лицензирани преводи.
Заклети преводачи в нашата агенция са висококвалифицирани филолози с дългогодишен опит в преводите на най–разнообразни тематики. За целите на перфектното обслужване всички текстове се завършват от преводач–редактор, който стилизира превода и гарантира за граматичната му коректност.

От 18.04.2013 г. фирмата ни е сертифицирана по международния европейски стандарт EN 15038:2006 за контрол на качеството на притежаваните услуги и притежава Сертификат № S 000106, издаден от Austrian Standards Plus на 18.04.2013 г.

Фирмата разполага с всички съвременни форми за комуникация и техническо обезпечение на операциите, свързани с работата ни. Поради това успяваме да изпълним възложените ни поръчки с максимална бързина и качество, съответстващи на изискванията за бизнес кореспонденция, приети у нас и по света.

Фирмата ни има представителства в градовете Гоце Делчев и Сандански.

При нас имате възможност да поръчате експресни услуги както за преводите, така и за легализацията на необходимите Ви документи.

Многобройните ни редовни клиенти разчитат на коректно отношение, професионализъм и гъвкавост, които многократно сме доказали и защитаваме ежедневно.


Мотото ни е БЪРЗИ, КОРЕКТНИ, МОБИЛНИ.

Най-силната ни реклама е тази от уста на уста.

Убедени сме, че бъдещите ни клиенти ще намерят атрактивни условия за съвместна работа, придружени с коректно човешко отношение, отлично качество и оригиналност на изпълнението!

ПОЛИТРАНС е агенция за превод и легализация на всички видове документи от и на всички езици.

Comments are closed.

Scroll To Top