You are here: Home / Услуги / Погребална Агенция Анубис

Погребална Агенция Анубис

   София, ул. Цар Симеон, павильон 1, до бл. 243  0878 780 033 / 0878 380 099

Погребална Агенция Анубис

Погребална Агенция АНУБИС е основана през 1999г. от бивши служители на катедра по съдебна медицина и деонтология. Създадена с една единствена цел, да покаже в България че изпращането по достоен начин на близкия, любимия човек по пътя към отвъдното е възможно дори и с минимални средства.

Предлагаме на нашите клиенти богата гама от декорации за един подобаващ уважителен ритуал. Разполагаме със собствена хладилна камера и специализирани автомобили, транспорта в рамките на София и престоя в хладилната камера за всеки наш клиент са напълно безплатни.

Също така държим да осведомим всеки предпочел да ползва нашите услуги в тежък и болезнен момент при загубата на ваш близък, роднина или сродник че;
1. В агенцията не работят лица от ромски произход.
2. Категорично сме против всеки които използва вашата мъка и тежкия за вас момент за лично облагодетелтване.
3. Не работим с комисионни и разчитаме единствено и само на професионализма на нашите служители и на работата си за която оценка може да бъде дадена единствено и само хора ползвали нашите услуги.

Обръщаме внимание на това, че всяка препоръка или насочване към погребална агенция от лекари, хора работещи в морги,болници и други като домове за стари хора не води до нищо друго а само до чувствително и никому ненужно драстично оскъпяване. Разполагаме с мрежа от доверени партньори, както в страната, така и в целия свят. Извършваме експресни репатрации, сухопътни и въздушни (транспорт на тленни останки-покойници) на достъпни цени.

Предлагаме безплатни денонощни консултации на тел. 0700 16 676 !!!

Погребална Агенция АНУБИС е основана през 1999г. от бивши служители на катедра по съдебна медицина и деонтология.

Comments are closed.

Scroll To Top