You are here: Home / Магазини / Онлайн магазин Cnl.bg

Онлайн магазин Cnl.bg

           София, ж.к. Дианабад, бл. 53, офис 4 0898 31 81 62

Онлайн магазин Cnl.bg

Californian Nutritional Laboratories Co. е основана през 2014 година. Седалището и е в Делауеър, САЩ. През 2015 година компанията откри нови представителства в Мюнхен, Германия отговорящо за западна Европа и София, България – за югоизточна Европа, които отговарят за европейския пазар. Компанията работи единствено със сертифицирани фабрики и производствено оборудване. Висококачествените изходни суровини се доставят от най-добрите доставчици в световен мащаб. Доказателство за перфкетния профил на продуктите е стриктният контрол на производствения процес. Продуктите на CNL съпътстват всеки, който се стреми към здравословен и хармоничен начин на живот.

Нашата мисия е Да предложим качествени продукти,които дават възможност на хората да живеят здравословно. Качеството винаги е от водещо значение за нас и ние постоянно инвестираме в нови разработки, техническо оборудване и професионалисти, необходими за контрол на качеството. Фокусирани сме върху качеството и целта ни е да направим качеството достъпно. Стремим се да използваме най-чистите и патентни суровини,след което задължително ги тестваме и изследваме в собствена лаборатория, за да гарантираме безопастността и качеството на крайния продукт.

CNL се стреми да избягва скъпоструващи рекламни кампании и маркетингови трикове. Разчитаме предимно на лоялността на нашите клиенти и дистрибутори. Опитали веднъж нашите продукти, всички осъзнават, че компанията предлага висококласно производство на достъпни цени.

Това което ни отличава от другите компании в бранша е стремежът ни да използваме единствено естествени натурални съставки при производството на крайните продукти. Невинаги естествените суровини са по-евтини от синтетичните им варианти, но ние твърдо вярваме, че естествените добавки значително превъзхождат изкуствените им аналози. Достатъчно клинични тестове доказват, че естествените добавки са значително по-ефективни от синтетичните, а най малкото са напълно безопасни за човешкия организъм.

Благодарим ви за доверието в CNL и за отговорността към вашето здраве !

Californian Nutritional Laboratories Co. е основана през 2014 година. Седалището и е в Делауеър, САЩ. През 2015 година компанията откри нови представителства в Мюнхен, Германия отговорящо за западна Европа и София, България – за югоизточна Европа, които отговарят за европейския пазар.

Comments are closed.

Scroll To Top