You are here: Home / Битова техника / Онлайн магазин CDM Systems

Онлайн магазин CDM Systems

   София, бул. България 53, ет.2  02 483 48 68 / 0887 611 408

Онлайн магазин CDM Systems

Компанията е структурирана по модел на най-високо оценяваните световни корпоративни бизнес модели, снабдена с комуникационен център простиращ се на всички нива, система за контрол и оценка на качеството на човешките ресурси и мотивиращо възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати. По този начин сме обединили екип от високо квалифицирани специалисти, отдадени в разработването на високотехнологични решения в областта на отоплението, ползващи последните иновационни технологии.

Компанията разполага със собствена материална и производствена база, както и демонстрационен център в който може да се запознаете с последните разработки и продукти предлагани от Нас. Също така може да получите високо квалифицирана помощ, относно технически характеристики, инструкции, практически приложения по внедряване и използването на предлаганата продуктова гама.

За желаещите да станат наши дистрибутори, сме разработили гъвкава дистрибуционна политика, подходяща както за големи корпоративни клиенти така и за развиващи се, придружена с индивидуална обучителна програма. За която може да научите свързвайки се с Нас.

Освен собствено производство фирмата дистрибутира продукти на известни европейски производители, като Grundfos, Wilo, Viessmann, Honeywell и други.

Нашата мисия е да представим енергийно-ефективни решения, съчетали в себе си, нисък разход, дълъг експлоатационен живот, лесна употреба, достъпни както за корпоративни, така и за частни клиенти.

Компанията е структурирана по модел на най-високо оценяваните световни корпоративни бизнес модели, снабдена с комуникационен център простиращ се на всички нива, система за контрол и оценка на качеството на човешките ресурси и мотивиращо възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати.

Comments are closed.

Scroll To Top