You are here: Home / Автомобили / Онлайн магазин AvtoShop.eu

Онлайн магазин AvtoShop.eu

     Пловдив  0885 536 805 / 0887 737 211

Онлайн магазин AvtoShop.eu

AVTOSHOP.eu е онлайн магазин на РУВИКАР ООД гр. Пловдив. В него ще намерите информация и снимки на богата гама акумулатори, моторни масла, автомобилни гуми, автомобилни аксесоари, консумативи и резервни части. Ние имаме двадесет години опит в продажбите на автомобилни резервни части и консумативи. Имаме достъп до голям брой вносители и складове за съответните артикули и можем да ви предложим най-добрия вариант от финансова и практична гледна точка за вашия автомобил.

От месец май 2014 година развиваме само онлайн търговия. На сайта ни ще намерите информация и снимки на гама от атрактивни автомобилни части и консумативи, за избора на които не са необходими специални технически познания. При нас може да намерите и специфични автомобилни части за всеки автомобил. За целта е необходимо да се направи конкретно запитване на emai: mihaylov.r@gmail.com с точни данни за автомобила.

Ще се постараем да ви направим най-добра оферта. Винаги сме отворени към идеи от ваша страна, които смятате, че биха допринесли за подобряването нивото на нашите услуги и комфорта от пазаруване в онлайн магазина ни.

AVTOSHOP.eu е онлайн магазин на РУВИКАР ООД гр. Пловдив. В него ще намерите информация и снимки на богата гама акумулатори, моторни масла, автомобилни гуми, автомобилни аксесоари, консумативи и резервни части. Ние имаме двадесет години опит в продажбите на автомобилни резервни части и консумативи.

Comments are closed.

Scroll To Top