You are here: Home / Магазини / Онлайн магазин Баба Яга

Онлайн магазин Баба Яга

Приморско, Местност Аркутино 0879 993 389 / 0879 993 387

Онлайн магазин Баба Яга

Новият електронен магазин Баба Яга е създаден, за да предложи на своите клиенти разнообразна гама от бебешки и детски стоки с гарантирано европейско качество. Самото разглеждане на сайта ще достави интересна информация за всеки артикул или за фирмата производител, ще предложим нови и нови модели колички, кошари, проходилки, столчета за кола и хранене, както и разнообразни Промоционални Пакети , за да задоволим интересите и изискванията на всеки клиент.

Много от предложените играчки или марки можете да поръчате само от детския ни магазин, защото се старем да поддържаме на склад разнообрани и различни стоки, нови за БГ пазар. Нека да сме по-различни и да Ви впечатлим с интересните ни предложения.

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки. Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Фирма ЕДЕА Груп ООД създава свой електронен магазин за всички артикули, които внася за Българския пазар и има наличности на склад.

Продукти

Новият електронен магазин Баба Яга е създаден, за да предложи на своите клиенти разнообразна гама от бебешки и детски стоки с гарантирано европейско качество.

Comments are closed.

Scroll To Top