You are here: Home / Магазини / Обзавеждане за баня Алба

Обзавеждане за баня Алба

   София, бул. Сливница 227  02 983 6148 / 0888 451 609

Обзавеждане за баня Алба

Tърговската марка ALBA предлага на българския пазар висококачествени душове, фаянс, мивки и шкаф-мивки, гранитогрес и смесители на водещи италиански и испански фирми (PERONDA, TAU, APARICI, SALONI, STN, CERAMICE PIEMME, ALFALUX, CRESPANIA, ARTCERAM, KERASAN, GSG, KOLO, RAKO, NOVOGRES, AZULEV) на достъпни цени.Надяваме се тук да откриете разнообразие от стенни плочки за баня, подови плочки, гранитогрес, фаянс и теракота, облицовъчни плочки от испански, италиански, полски фабрики, с проектите за баня които изготвяме специялно за Вас, за бъде Вашата баня уникална, неповторима и различна.

Ние работим само с фабрики прославили се с най-голямо и качествено производство на фаянсови плочи, теракот и гранитогресни настилки.

При нас ще откриете голямо разнообразие от различни немски батерии, унгарски и италиянски смесителни батерии, български душове и смесители, както и термостатични батерии, душ колони, душ панели, хидромасажни душове и панели от различни производители, с широк диапазон от цени, за да може всеки да намери при нас това, което търси. Ще разпознаете много български и европейски марки санитарен фаянс – моноблок, конзолни тоалетни, висящи тоалетни чинии, бидета, мивки, вани, душ кабини, паравани за баня, огледала, сифони, лентови сифони, душ канали, казанчета за вграждане и много други.

Тук ще се информирате за актуалните цени на различни по дизайн мебели за баня от PVC – водоустойчиви или мебели за баня от MDF – влагоустойчиви или просто стъклени мивки и мебели от стъкло за Вашата баня.

При нас Вашата баня може да ви заведе в един нов и различен свят. Предлаганите от нас продукти са подходящи за хора отворени към различното и нетрадицонното. Повечето от продуктите се поддържат на склад, което улеснява срока на доставката. Ако сте ценител на доброто качество заповядайте при нас.

В новооткрития ни магазин (бул.Сливница227)сме изложили над 100 модела мостри на фаянс за баня,като непрекъснато се стараем да обновяваме колекциите на производителите с които работиме.

За архитекти, дизайнери и строители фирмата предлага добри отстъпки.

Ние работим само с фабрики прославили се с най-голямо и качествено производство на фаянсови плочи, теракот и гранитогресни настилки.

Comments are closed.

Scroll To Top