You are here: Home / Туризъм / Нощувки София

Нощувки София

  София  0897 07 07 08

Нощувки София за 20 лв.

Радваме се, че можем да ви предложим на тихо и уютно място стаи за нощувка в самия център на София.

Разполагаме със самостоятелни и общи евтини стаи за нощувка. Стаите са чисти и свежи и предразполагат за вашият комфорт и почивка.

В стаите за нощувка има телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет (Wi-Fi).

Намира ме се в близост до площад Славейков, НДК, Витошка, метро станция Сердика и Народния Театър Иван Вазов.

Вероятно големите хотели в града могат да предложат стаи за нощувка с повече удобства и услуги, но портфейла на всеки е различен, а и възможностите и начините за изкарване на добро време в столицата са много. Ето защо ние ви предлагаме да спестите от 40 или 60 левовата стая за нощувка и наемите изгодно стаи за нощувки за 20, 25 или 30 лева. Ако престоя ви е по-дълъг то тази разлика няма да бъде никак малка.Нашата концепция за успех е добро отношение и качествена услуга на разумна цена ! Всеки ден общите части, бани тоалетни се почистват и дезинфекцират от назначена хигиенистка. Чаршафите се изпират с едни от най-качествените препарати за пране на фирма ИЗИ. В близост до стаите за нощувка се намират едни от най-известните кръчми и пицарии в града като: Дивака, Уго, Дон Домат. Mc. Donalds е много удобно място за срещи и също е в близост до хостела. Много други заведения, таверни, пиано барове и клубове са в непосредствена близост до стаите за нощувка.

Ако престоят ви е свързан с посещение на болнично заведение то в близост до стаите за нощувка има изключително удобен транспорт до ВМА, Александровска болница, ИСУЛ Университетска многопрофилна болница за активно лечение, Царица Йоанна и др. Макар и не толкова голям Мини Хостелът ще остави във вас едно приятно впечатление от добре изкарано време в центъра на София на добро място и разумна цена.

Заповядайте при нас и ще се върнете отново !

Радваме се, че можем да ви предложим на тихо и уютно място стаи за нощувка в самия център на София.

Comments are closed.

Scroll To Top