You are here: Home / Строителство / Недвижими имоти RE/MAX DYNAMIC

Недвижими имоти RE/MAX DYNAMIC

Бургас, пл. Баба Ганка 4, ет. 3, офис 7 0894 329 426

Недвижими имоти RE/MAX DYNAMIC

RE/MAX DYNAMIC е част от глобалната мрежа на RE/MAX – Компания с над 40 годишен опит в сферата на недвижимите имоти , която има повече от 6300 офиса в над 91 държави.

След години работа, ние смеем да твърдим, че познаваме пазара, имаме нужната квалификация и опит, за да Ви предложим най-добрата услуга. Работим за вашите интереси – посвещаваме се изцяло на своите клиенти.

RE/MAX DYNAMIC рекламира имота Ви в световен мащаб, чрез нашата мрежа от офиси, която осигурява неговата по-ефективна презентация пред потребителите от целия свят.

С RE/MAX Вие получавате мотивирани, добре подготвени и опитни агенти, готови да работят за Вас.

Ние сме агенция, предлагаща услуги, свързани с покупко-продажба и наеми на недвижими имоти в Бургас и Региона. Разполагаме с екип от 10 професионалисти, квалифицирани да обслужват клиентите по възможно най-добрия начин. С най-доброто обучение в областта на недвижимите имоти,най-добрата система за компенсация,най-добрата марка на пазара и най-вече една професия, която допринася за удовлетворяване на една от най-основните нужди на обществото – жилищната.

Ако желаете да купите или продадете имот в RE/MAX DYNAMIC ще ви посрещнат специализираните Брокери от ОТДЕЛ “ПРОДАЖБИ”.

Ако желаете да наемете или отдадете имот в RE/MAX DYNAMIC ще ви посрещнат специализираните Брокери от ОТДЕЛ “НАЕМИ”.

Ако желаете да закупите имот чрез БАНКОВ КРЕДИТ, в RE/MAX DYNAMIC ще получите безплатна консултация за условията на нашите БАНКИ – ПАРТНЬОРИ от квалифициран Кредитен консултант.

Предлагаме ексклузивно обслужване при покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти чрез ПЕРСОНАЛНО ИЗГОТВЕНИ МАРКЕТИНГОВИ КОНЦЕПЦИИ за реализация на всеки отделен имот.

RE/MAX DYNAMIC е част от глобалната мрежа на RE/MAX – Компания с над 40 годишен опит в сферата на недвижимите имоти , която има повече от 6300 офиса в над 91 държави.

Comments are closed.

Scroll To Top