You are here: Home / Суровини / Мрамор и гранит дизайн ЕООД

Мрамор и гранит дизайн ЕООД

  София, ж.к. Бокар, об. 31, маг. 1  02 858 20 82 / 0885 55 25 24

Мрамор и гранит дизайн ЕООД

“Мрамор и гранит дизайн” ЕООД удовлетворява Вашето желание за модерен и удобен начин на живот с предлаганите и обработвани от нас мрамор, гранит и варовик.Изберете многообразието от импресии с натурален камък! Насладете се на светлите, тъмни и цветни краски, на правите линии и разнообразни форми.

“Мрамор и гранит дизайн” ЕООД е частна фирма, специализирана в търговията с естествени скалооблицовъчни материали – гранит, мрамор, варовик, травертин, гнайс, пясъчник. Нашите продукти са разнообразни както по вид на суровината, така и по форма и начин на обработка – блокове, плочи, слабове, разнокаменни изделия, архитектурни елементи, декоративни пана и мозайки.

Професионалистите от специализираното ни звено качествено възстановяване и поддръжка на твърди подови настилки от естествени материали.

Използваме в цялостния технологичен цикъл на обработка и монтаж на камъка, а също и предлагаме на българския пазар препарати и консумативи на Roberlo, Tenax, DTS, Abressa, Aster, Rasnel Laser, Sait и др.

Високото качество на услугата, която предлагаме е от първостепенно значение за нас и затова Ви гарантираме:

  • Внимание към личното предпочетание
  • Висококачествени продукти и изделия
  • Изработка и доставка в срок
  • Подходящо пакетиране и предоставяне на нашите изделия
  • Техническо сътрудничество при монтажа на скалнооблицовъчните материали.
  • Предлагане на подходящи препарати и консумативи за обработка и защита на природния камък.

Мрамор и гранит дизайн ЕООД удовлетворява Вашето желание за модерен и удобен начин на живот с предлаганите и обработвани от нас мрамор, гранит и варовик.

Comments are closed.

Scroll To Top