You are here: Home / Магазини / Мис Комфорт ЕООД

Мис Комфорт ЕООД

Русе, ул.Муткурова 36 0887 987 855 / 0887 987 854

Мис Комфорт ЕООД

Мис Комфорт стартира своята дейност през зимата на 2010г., посветена изцяло да задоволи и най-изискания вкус и да създаде уюта във Вашият дом, който заслужавате.

Задавали ли сте си въпроса колко много неща, които Ви заобикалят са от текстил? – интериорен текстил – пердета, завеси, текстилни щори, шалтета, калъфки за мека мебел и много други дребни детайли, които правят уюта и хармонията във Вашият дом, офис, хотел, ресторант – неповторим.

Живеейки в този динамичен свят, всеки един от нас мечтае за тишината и спокойствието, след дългият и изморителен ден, независимо къде се намираме. Всичко това можете да го постигнете с високачествената PVC и алуминиева дограма, която нашата фирма предлага.

А като допълнение към лицето на Вашия дом, градина…., ние предлагаме модерни и практични сенници, които Ви защитават от вредните слънчеви лъчи, дъжда и същевременно превръщат Вашата градина или тераса в атрактивно и функционално жилищно пространство.

Алуминиева дограма

Алуминиевата дограма е силно предпочитан вариант при изграждането както на търговски, така и на жилищни сгради. Твърдостта и здравината на алуминия, гарантират дълъг период на използване и позволяват изграждането на широки конструкции, които не биха могли да се изпълнят с дървена или ПВЦ дограма. Алуминиевите профили се характеризират с богата цветова гама и са изключително лесни за поддръжка.

Т. нар. студени алуминиеви профили са по-подходящи за изграждането на вътрешни прегради и врати, както и за външна дограма на търговски помещения, докато за жилищни сгради се препоръчва използването на т. нар. термо профил или профил с прекъснат термо мост. Този вид профил значително повишава изолационните качества на алуминиевата дограма тъй като не позволява на алуминиевата дограма да отдава температура от и към помещенията където е монтирана.

С широкото разнообразие от профилни системи за врати, прозорци и системи за плъзгания, алуминиевата дограма е алтернатива подходяща за всеки вкус!

  • Отваряеми системи
  • Безрамково остъкляване
  • Плъзгаща система

PVC дограма

ПВЦ дограмата, позволява на атрактивни цени да се постигне повишаване на изолацията на жилището или офиса. С модерния си дизайн, с възможности за фолиране в различни дървесни имитации, съвременните ПВЦ профили са подходящо решение за всяко жилище.

ПВЦ профилите позволяват монтирането в тях на различни по дебелина и вид стъклопакети съобразявайки се с изискванията и нуждите на всеки клиент.

Мис Комфорт стартира своята дейност през зимата на 2010г., посветена изцяло да задоволи и най-изискания вкус и да създаде уюта във Вашият дом, който заслужавате.

Comments are closed.

Scroll To Top