You are here: Home / Мебели / МиМар Мебел

МиМар Мебел

   София, гара Волуяк ул.51 № 20  0898 642 495 / 0889 629 916

МиМар Мебел

Основана е през 2002 г. от млади и способни специалисти с впечатляващ опит, натрупан във водещи фирми от България и Аржентина. Обединени сме от стремежа да докажем възможностите на едно по-специално, индивидуално и високопрофесионално отношение към Клиента, като предложим оптимално решение за неговите идеи.

Доставчиците

Работим само с компании, доказали своята висока потребителска преданост, респектиращи с качество и точност.

Бизнес принципи

Дадената дума е закон. А думата ни тежи, защото сме стъпили на собствена база за разработване и производство на стандартни и луксозни мебели.Нашата радост е да създаваме радост – това е атмосферата, в която работим.

Не се страхуваме от трудни задачи, а мислим.Безплатно изготвяме индивидуални проекти за обзавеждане на домове, офиси, хотели, заведения, банки.Даваме едногодишна гаранция и пълен сервиз за изделията си.Клиентите на MuMap mебел се радват на нашето специално отношение и усмихнато настроение, получават качествени продукти на разумна цена и … се обаждат отново.

Основана е през 2002 г. от млади и способни специалисти с впечатляващ опит, натрупан във водещи фирми от България и Аржентина.

Comments are closed.

Scroll To Top