You are here: Home / Заведения / Механа Златното Пиле

Механа Златното Пиле

   Бургас, жк. Славейков,  бл. 16  0897 354 424

Механа Златното Пиле

Механа Златното Пиле в Бургас – заведение с българска национална кухня, добро обслужване, оркестър и музика на живо на добри цени.

Приятно място в Бургас, където можете да се отпуснете, да се позабавлявате, а също и да хапнете нещо вкусно, е Механа Златно пиле. Заведението ще Ви впечатли с уютната си обстановка и уникалната си атмосфера.

Механата разполага с ДВЕСТА МЕСТА за настаняването на своите гости. Всеки един от тях се радва на внимание и на винаги БЕЗУПРЕЧНО ОБСЛУЖВАНЕ. Персоналът би могъл да Ви ориентира и в избора Ви на ястие. Менюто тук включва доста разнообразни и изключително вкусни блюда от българската кухня. Ще можете да избирате сред апетитни ястия и специалитети, някои от които приготвяни на жар. Механата се радва и на отлична селекция от вина и висококачествени питиета.

А за Ваше удобство Механа Златното пиле е предвидила и ГОЛЯМ ПАРКИНГ, който се използва безплатно от гостите. В заведението можете да разчитате и на WI-FIИНТЕРНЕТ. А за да бъде настроението Ви добро, тук, има МУЗИКА НА ЖИВО, изпълнявана от ОРКЕСТЪР.

Механата ще се радва да бъде и домакин на семейното Ви събиране, на фирмения Ви банкет, а също и начастното Ви парти. Заведението може да подготви за вашия празник всякакъв вид програма. Мястото е много подходящо за организирането на тържества по всякакъв повод, а Вие можете да бъдете сигурни, че заедно с гостите си ще се забавлявате много и ще си прекарате истински приятно!

Механа Златното пиле ще Ви очаква!

Механа Златното Пиле в Бургас – заведение с българска национална кухня, добро обслужване, оркестър и музика на живо на добри цени.

Comments are closed.

Scroll To Top