You are here: Home / Магазини / Мебели Феникс

Мебели Феникс

София, ул. Илиянско шосе 6 089 893 0929

Мебели Феникс

Основната ни цел е да задоволим Вашите желания за обзавеждане на дома или офиса на достъпни цени. Можем да проектираме, изработим и монтираме мебели за вашата дневна, спалня, кухня, детска стая, офис, гараж, барбекю, коридор и други. При нас може да използвате въображението си като сами измислите обзавеждането си, а ние го пресъздадем, както в 3D вариант, така и в действителност. Също така можем да произведем и детайли или мебелни вратички от  МДФ с лаково покритие за вашите мебели по ваши размери.

Мебелите се изработват от ПДЧ, МДФ лак, фурнирован МДФ, включващи голямо разнообразие от цветове. Ламинираните плоскости и плотове, които използваме са на фирми като Кроношпан, EGGER, WODEGO, GLUNZ, GETALIT. Мебелният обков е на фирмите BLUM, TEKA, Лотос Трейдинг и др.

Всеки клиент се посещава на посочения от него обект за уточняване на всеки детайл и взимане на точни размери в часовия диапазон 18:00 до 20:00 часа. Стараем се да спазваме кратки срокове за изработка на мебелите. Вземането на размерите и проектът, който изготвяме е БЕЗПЛАТЕН за всеки наш клиент.

При нужда да определим приблизителна цена на желаните от вас мебели, е достатъчно да ни изпратите по имейла ориентировъчни размери на помещението, както и желанията за това какво искате да има в тях (при възможност да бъдат скицирани по всякакъв начин).

Основната ни цел е да задоволим Вашите желания за обзавеждане на дома или офиса на достъпни цени. Можем да проектираме, изработим и монтираме мебели за вашата дневна, спалня, кухня, детска стая, офис, гараж, барбекю, коридор и други.

Comments are closed.

Scroll To Top