You are here: Home / Мебели / Мебели Неос

Мебели Неос

     София, бул. Братя Бъкстон №40  0884 121 557 / 0886 131 557

Мебели Неос

НЕОС МЕБЕЛ се занимава с проектиране на индивидуално обзавеждане за дома, офиса и хотела. Нашият приоритет са качество и коректност на конкурентни цени. За нас всеки клиент е ценен, затова е много важно да предложим нестандартни решения за Вашия дом, офис или хотел, както и да се съобразим с Вашия вкус и предпочитания към дизайна на всяка мебел. Нашият екип от професионалисти ще използва рационално помещението за постигане на максимална функционалност, която да Ви покаже в 3D визуализация.

Ние имаме фантазията и капацитета да осъществим и най-нестандартните решения. Материалите, които използваме са ПДЧ, МДФ с естествен фурнир. Богатата ни гама от цветове е предпоставка за максимално задоволяване на Вашите предпочитания. Нашият срок за изпълнение на поръчка е 20 работни дни. Ние държим на коректността и смятаме, че това води до успеха. Нашата най-голяма реклама е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ.

Нашата най-голяма печалба – Вашето реализирано желание за комфорт, естетика и функционалност.

НЕОС МЕБЕЛ се занимава с проектиране на индивидуално обзавеждане за дома, офиса и хотела. Нашият приоритет са качество и коректност на конкурентни цени.

Comments are closed.

Scroll To Top