You are here: Home / Мебели / Мебели КИКА

Мебели КИКА

София, бул. Васил Левски 100Б 0885 924 321 / 0988 942 783

Мебели КИКА

КИКА БГ както и персоналът работещ във фирмата, имат една основна цел – всеки избрал мебели КИКА БГ да стане техен верен приятел. Докоснете се до мебели КИКА БГ и усетете топлината и уюта, които излъчват. Обзаведете се с мебели КИКА БГ и придайте на интериора неповторима атмосфера и изтънченост. Избирайки мебели КИКА БГ вие избирате комфорт и лукс!

Кои сме ние ?

Търговска марка КИКА БГ произвежда мебели за своите клиенти от 2005 година. С течение на времето нашите мебели са се наложили като качествени, стилни и удобни . Фирмата е специализирана не само в производството и продажбата на мебели, но и в самото им проектиране. Разполагаме с база, оборудвана със съвременна техника, която ни позволява да постигаме високо качество на нашите изделия. Работим с висококачествени материали, с гарантиран произход от водещи европейски производители.

В нашите офиси работят екипи от специалисти, които ще ви помогнат с професионален съвет за изпълнението на идеята ви. Ние знаем, че всеки клиент е уникален относно своите вкусове за обзавеждане и за това имаме индивидуален подход към всеки, който избере мебелите с нашата търговска марка. За нас удовлетворението от свършената работа е по-голямо, когато и Вие сте доволни. Чрез постоянното обогатяване на асортимента от предлагани артикули, ние се надяваме всеки от Вас да открие идеалното обзавеждане при нас. Дори това да не стане, ние ще го създадем специално за Вас, съобразено с вашите вкусове и фантазии. Основното в нашата политика е достигането на оптимално съчетание между цена и качество.

КИКА БГ както и персоналът работещ във фирмата, имат една основна цел – всеки избрал мебели КИКА БГ да стане техен верен приятел.

Comments are closed.

Scroll To Top